Valentin Matei PhotographyIntrebari si Raspunsuri


Care este stilul tau de fotografie?

Creativ. Artistic. Vesel. Fiind versatil in ceea ce fac, este extrem de important pentru mine sa ofer fotografii minunate. De la cadrele indrumate (dar relaxate), la momente spontane, la concepte artistice originale si, in cele din urma, la o documentare temeinica a familiei si a oaspetilor. Cred ca clientii mei merita intregul pachet.


Ce face o nunta memorabila pentru tine?

Pentru mine nu este vorba atat de locatia nuntii, de descrierea detaliilor care au fost selectate, ci despre momentele unice, de emotiile care se petrec intre cuplu, familia si prietenii lor. Imi place cand cuplurile isi arata emotiile din acele momente neplanificate, care fac ca fiecare nunta sa fie unica.


Care este cel mai bun sfat pe care il oferiti unui cuplu la planificarea nuntii?

Cred ca cel mai bun sfat ar fi sa nu subestimati cat timp poate dura pentru a planifica o nunta. Asa ca incepeti devreme, de preferat angajati un coordonator de nunta profesionist si, cel mai important, atunci cand lucrurile devin coplesitoare, nu uitati de ce va casatoriti si ca este nunta voastra.


Exista un cost initial?

Pentru rezervarea date, va fi nevoie de achitarea a 30% din valoarea contractului in timp de o saptamana de la semnarea acestuia.


Editati imaginile?

Da, toate imaginile pe care le veti primi vor fi corectate din punct de vedere al balansului de alb , contrast, crop si luminozitate. Fotografiem in format RAW pentru aproape fiecare sesiune sau eveniment, oferind astfel un material digitala de cea mai buna calitate.


Cat timp ar trebui sa asteptam inainte sa vedem imaginile noastre?

Nuntile sunt disponibile de la patru pana la sase saptamani dupa eveniment, iar sesiunile de portret sunt aproximativ doua saptamani dupa sesiune.


Ma simt inconfortabil cand sunt fotografiat. Poti sa ma ajuti sa ma simt mai relaxat?

Desigur! O mare parte din slujba mea este a te face sa arati natural, angajat si cald in fotografii. Va asigur ca veti fi mai buni decat credeti!